Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Saturday, May 9, 2009

Kelas bj kurung online

Naiz sedang cuba scan plan dari 4meter kain.
Bagaimana pola2 tersebut seharusnya disusun.
tapi malangnya scanner naiz tak dpt beroperasi macam biasa, akan ku mintak tolong cik huby nanti.

naiz tak mulakan dengan mengambil ukuran.
sbb byk buku2 dipasaran ditunjukkan cara mengambil ukuran.
sebaliknya, tips2 atau apa2 persoalan dari korang yg ingin di ajukan, naiz cuba menjawab.
pengalamanku, ukuran tak de masalah, sbb leh ambil dr bj yg sedap dipakai,
nak potong dr 4meter kain yg seriau, kot2 tak jadi tak cukup kain.
so naiz decide plan kan mana2 nak letak pola2 untuk dipotong.

tunggu ya. insyaallah. Esok sy cuba load.

Ada apa nak tanya mengenai baju Kurung silakan,
basic langsir akan dipaparkan di rumah sebelah.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?