Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, May 5, 2009

Naiz rose




Nie le rose yang aku katakan tu.
suke2 aje aku letak naiz rose tu..ekek..ekek.. bleh yek!!
emm..aku tak tau nak buat apa, dalam pikir2 nie nak buat kusyen kot.
kalau jadi, aku tayang ler yek kat korang.
kejap aje aku mengayam bunga nie ngan aisyah.
dapat dlm 12kuntum.

4 comments:

  1. nie yg jeles nie!!....jeles positif tau org kaya naiz ..hehehe

    ReplyDelete
  2. ihik..ihikk kakaku
    buat lah satu. sonang jo..

    ReplyDelete
  3. naiz wehh ado tutorial lagu mano pon,tangan takdok patak siput ni topk jadi juga hahahhah, baik upah dgn mu jah ina wehh lagi seney heheh

    ReplyDelete
  4. aloh laa kakok ku ini.. teraaa lah dulu, mana tahu kot2 jadii.. he.he.he..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?