Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, March 24, 2009

Manik sesegar pagi







sebenarnya baju ni dah selamat di pos untuk tuannya.
material untuk baju ni adalah sama dengan baju manik kekasih gelapku.
tetapi owner adalah berbeza.
walau keje menuntut kesabaran macam ni..
aku suke...

kebiasaan aku menjait manik bila dah kuar dari bilik menjahit,
time santai2 dpn tv. walau kata rilex tak dapat nak diam saje.
pasti cari bende nak buat.
kalau tak buat sulam manik, sulam tangan or sulam riben.

kalau bertambah minat lain ntah ler... akhir2 nie minat nak deco kek aje.
kelas mendeco dah nampak, masa aje tak sesuai.
cuci mata yek.

5 comments:

  1. cantik la kak.. saya kalo jahit manik, selalu failed bila pilih kaler..

    ReplyDelete
  2. biasa tengok kaler bunger, mcm kain biru naiz jait ni...kain dia ada kaler kuning so campur2 lah kan.

    ReplyDelete
  3. sangat cantik. very 3D.. hehehe.. love it!

    ReplyDelete
  4. thanks alvian,
    nanti sy upload utk bj kurung sulam tangan, dlm proses menyiapkan.

    ReplyDelete
  5. naiz.. sbb tgk ko jait sequin tuh aku try wat kat tdg bawal aku.. keh keh..ntah pe2lah.. nati aku upload gambo tdg tuh..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?