Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, March 15, 2009

Kasui ku




ni time terasa nak makan sangat le ni. yang nak makan aku sorang aje, buat macam ler ramai yg nak makan nye. apa pun, tak ku lupa jiran sebelah.
lepas ler takat nak makan aku ngan anak2.
huby aku tak suka kueh gini... leceh eekk?

aku lak dah tua2 jadi payah plak nak membeli, cam cerewet gitu. Kalo dah teringin nak makan, maleh nak membuat aku beli gak kot?

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?