Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Saturday, March 21, 2009

Loyang Kek Baru ku.






eemm rasanya gila untuk memasak udah melanda nie..
ni aku ternampak nak lelong time nyinggah di kedai Menang glassware.
ada potongan 70%,
sib baik ada satu aje..
satu lagi loyang besau itam juge aku rembat.
ada pun satu pcs jugak.
boleh ler..utk yang ada oven besar utk bake ayam atau buat biskut.

aku beli juge walau tak muat untuk oven kecik aku tu...
dalam angan2 nak beli nozel set utk deco kek. tak pandai mana pun, tapi niat nak masuk kelas deco dah ada... kene cube nie... tak tido malam nengok youtube mendeco kek. walllahh!!
fuhh...lepas satu...satu hoby aku.

Dari hoby menjahit, Manik, Sulam tangan, Sulam riben now minat nak memasak pulak.
untuk satu2 hoby kene kempiskan poket gak tuu... he.he.he....


2 comments:

  1. superwoman sungguh naiz ni...

    eh akak pun minat nak belajar deco cake ni..kalau tau kat mana2 kelas kat sini, bagitau akak yek..

    ReplyDelete
  2. salam kak, terima ksih singgah. alah akak nie. slalu ada kat sunflower tu. tak pun kat taiping ada 2 tempat. sy tengah suke nak masuk kelas masak nie. he.he.hee...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?