Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, June 27, 2011

Kelas Langsir




Gambar di atas adalah kelas langsir asas di P8, Putrajaya on 26hb June 2011.

As salam buat semua... kehulu kehilir menjadikan hidup penuh padat, sesak of aktiviti. namun tidak ler dikesali. kerna ini ku namakan pekerjaan. Pekerjaan yg ku create sendiri. terima kasih buat peserta2, kawan2 yang masih setia mengunjungi blog ini.

Lama dah dapat nak update. sbb kesuntukan masa mengadap pc. but masih setia dengan desktop gedebak. tak de lappy nak di angkut. tapi memadai lah ada enpon yang tak berapa maju untuk check email n facebook. Jadi lah... bagus juga teknologi yang ada membantu dalam perkerjaan.

Aktiviti menjahit adalah tetap, hoby baking juga seiring. plan sudah ada untuk kelas deco kek di Taiping sahaja buat masa ini. kelas coklat pun still ada. Lihat jadual sebelah Kanan blog tu ya...
kalau teringin nak joint kelas naiz boleh kontek naiz. booked kelas, no phone 019-9988331

insyaallah panjang umur naiz update lagi... terima kasih.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?