Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, July 3, 2011

kelas Personal Sulam Riben dan Tudung





kelas on 2hb Julai 2011, Akmal datang dari sri iskandar nak belajar dua benda ni. Seni sulam riben asas dan seni jahitan tudung. Dah lama akmal kontek saya. cuma baru tercapai hasrat datang Taiping. ;)

so hari tu siap 2 jenis tudung. n 2 jenis sulam riben. wall hanging n pouch. kata Akmal scary time mula nak buat. then bila dah siap, dia sendiri tak percaya boleh buat. boleh punyaa...janji ada minat.

so pada korang yang minat. n nak belajar kelas personal. boleh datang Taiping... jauh eekk? eemm... Akmal datang dengan cik huby yang hantar n pegi jalan2 sementara cik isteri belajar. Kelas mula pukul 9.30pagi selesai dalam pukul 3 petang.

terima kasih ye dik!

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?