Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, July 22, 2011

Gila Coklat....Kek Coklat Ganache


Sory sbb kek ni pun dah ala2 kulit gelap, tak dapek ler teman nak mencerahkan gambar nie.. hihihihi.....


siapkan 3 kuntum bunga rose, dan kek yg putih tu.. lom di make up.

Oleh sebab now semua pun Coklat.
Taram ler bunga rose pun with coklat.

Sebenarnya kek ni biasa dinamakan Kek Coklat Ganache.
tapi kerana tuan dia request tak nak isi dalam dia coklat. Sebab personal komen, kalau betul2 ikut resepi kek ni. Keknya pun kek coklat, coat with coklat, ganache coklat dan bunga pun coklat. memang tak leh nak telan manis gilerrr...

Bila ubah guna sponge kek, filling with cream coklat, cover with cream vanila, siram dengan ganache, Solekkan dengan bunga Rose coklat. Rasa lebih sedappp...

So pada yang nak menempah di alu2kan.
kalau nak buat hantaran amatlah di galakkan, sebab kek ni sah2 tak cair.
Price utk kek seperti di atas adalah rm75. ;)

Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?