Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, March 7, 2011

Pulang ke Pangkal jalannn


Cewah... macam menyesal je tajuk nye kan? bukan apa, semua pun tau lama tak update blog nie. walau 2 lagi blog bergerak. tak berkesempatan mengadap pc lama2 mcam dulu...
cam sibuk bebenor yek.

apa pun ledakan FB lah jadi gini. kat sinun kan senang nak load n borak... :)
biar apa pun blog ni tetap sy kunjungi, cuma tak ber update.
apa aktiviti sebenarnya ya?

eem... mungkin sbb byk keje n hoby2 baru yg menyebabkan tuan rumah tak menang tangan.
walau apa pun itu hanya alasan. 24jam tu dah cukup untuk semua kalau pandai manage.
tapi silap sendiri lah kan. terkadang ada juga 'M' yang melampau... itu aje..


Akhir2 nie tertarik dengan blog kawan yang gemarkan pinggan mangkuk lama.. (PML). so naiz pun blajar mencintai... hohohohooo.... :)
terjebak juga dengan bidang baru yang jauh meyimpang... Hartanah.
dan sedang belajar bertatih juga dengan bidang baru juga.... muahahhaaa... simpan dulu yg ini... :)


4 comments:

  1. AsSalam, selamat kembali ke laman ini..... :)

    ReplyDelete
  2. as salam kakdiah. insyallah try lebih kerap masuk rumah nie... :) terima kasihhh....

    ReplyDelete
  3. ct honey... sukakan cabaran. so cuba benda2 baru yg org lain boleh buat. kita pun tentu boleh kan? so cuba jer lah.. thanks ct sudi singgah. salam perkenalan...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?