Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, March 7, 2011

Try cabaran 1 hari satu bende

Ni semua idea zila kassim. nak try juga sahut cabaran nie.
cabaran nie di FB,
tapi naiz blom berkesempatan nak buat. apa pun nak try. buat lah apa pun janji 1 bende satu hati... bagus juga.

lagipun bila dah dok dlm bilik jait, di punggah, di belek... punya lah banyak perca2 yang sayang nak di buang.
Giveaway... dah lama rasa nak buat bende nie, tapi terpikir ape yg nak di giveawaykan?
ada cadangan? terlampau banyak bende dlm koleksi, tu ler pasal sampai tak tau mana nak di let go. Hoby plak bercambah, tu ler pasal banyak bendenya... ada kotak Sulam Riben, Kotak Manik, Kotak Quilt, Kotak bebenang, huihh... macam2 lah, aduyaii... tapi rasa nak away kain2 cotton yang ada. eemmm....

dah lama juga kawan2 tak masuk umah nie. kalau kasi secoet gift tentu korang suka kan? untuk adiah bertandang di blog naiz. nanti lah yek?
korang cadang pun tak pe.. he.he..he.hee...

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?