Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, March 8, 2011

Plan tak jadi

macam biasa, merancang lebih mudah dari melaksanakan. Hari ni dah letak sebelah papan pemotong dan alatan seangkatan dengannya.. bukan nak potong sayur, tapi nak potong kain quilt. pending untuk fida aje lagi. bukan susah pun.. cuma nak gerak.

jangan salahkan masa, salahkan diri sendiri. nak sebab apa tak jadi2 nak potong... Roller Cutter ku cari tidak berjumpaa....

walhal roller tu ku simpan dalam satu bekas pencil warna kuning bright lagi kot2 tak bagi hilang, senang nampak. mungkin ada le tu di bawah timbunan kain. terbengkalai nak cari sebab ada benda yang terjadi... apa pun... siapkann~!!!

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?