Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, November 10, 2010

KuTu QuiLt





Akhirnya dapat di habiskan semua baki tertunggak.
Kutu Quilt ni mengajar aku canne ler Quilt di hasilkan. n bende baru yang memang last aku nak blajar. pada mulanya... memang... aku tak minat Quilt.

Sebenarnya tak ler susah sangat buat ni, cuma kena lebih berhati2 ketika memotong kain. dan juga perlu teliti. Tapi hasil yang aku buat nie tak ler kemas n cantik.
kena berlatih buat lebih lagi... al maklum ler .... pestimeee... buat rakan2 penerima, ni adalah hasil pertama, tentu ada cacat celanya.. harap di ampun ya.

Apa pun, bila dah buat satu and siap... lajak buat another one... bess je.
tapi jangan tak tahu.... aktiviti menetas tetas pun byk gak. jangan dikira yang fedup n di buang terus dalam tong sampah . ha.ha.haaa...
kesemua kan di Pos secepatnya...

6 comments:

  1. salam perkenalan ya nama ku melor.

    ReplyDelete
  2. so neat your work...how i wish i have the patience to piece them....rajin memotong aje...dah berkotak2 storage..

    ReplyDelete
  3. salam, pertama kali singgah di sini dan terus terpikat..salam dari kak hani

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan juga melor...terima kasih sudi singgah

    ReplyDelete
  5. kaknykolet,terima kasih sudi jalan2 blog saya... :) akak pun bzz yek.

    ReplyDelete
  6. as salam kakhani. terpikat tang mana tu kak? terima kasih sudi singgahh... :)

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?