Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, September 30, 2009

Update Cerita hari nie...


Ini lah ghope hasil kain ijau yg ku anggap udus. dlm posting aku terdahulu ada ku nyatakan.
disebabkan ijau pekat yg kureng dimata, maka ia menjadi mangsa ku jahit dress Aisyah. bukan ape kot2 tak jadi dress yang dibayangkan tak ler sayang bebenor. he.he.hee....

eemm .... ok juge padaku dress tu. sebenarnya ini adalah percubaan menjahit dress budak pompuan. Aku ni kureng bab menjait dress, di sebabkan Aisyah, aku pun bukak ler smula kitab yg ada.... , aku dulu lepas benti keje masuk le kelas menjait, berbagai2 n banyak lokasi dah aku p blajar. Last aku ambil MLVK di Kota Baharu kelantan selama setahun setengah, macam tak percaya aku boleh masuk kelas tu. Kire time tu aku nak ilangkan boring aje sebenarnya... emmm tak sangka aku leh jadi tukang jait pulak skarang, ha..ha..haa..... Kire blajar juge ler buat girls dress nie. kalau rajin nanti ku masukkan tutorial menjait dress sonang tu. korang nak tak?


Ini cerita lain tau. NI bab menjait langsir. Paten cafe curtain.
aku potong nak buat tali dia... skali terletak elokkk aje letak sayurnyer....



Kain langsir ni aku rasa lawo bebenor. aku dapat tempahan untuk langsir dapor, paten Tab or cafe curtain. aku potong kain nie rasa sayang giler... dah dipos ke tuan empunya langsir ni.
fabrik nie brand Elyza. ada kat blog sebelah. ramai peminat corak yang nie.

2 comments:

  1. ina..lawaa tu dress aisyah..boleh kot nnt nak tempah utk anak dara i lak..hi..hi..

    uyooo...lawa la design kain curtain tu..(fulus dah elek.isk..isk..)

    ReplyDelete
  2. alahai kak, buat lah satu...sonang aje tu... he.he.. meh snap sekeping gambaq langsir mu ituww...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?