Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, September 29, 2009

Smocking Dress






buku sulam tgn

Ini aje kitab rujukan smocking yang aku ada. apa pun aku blasah aje...
Kalau kaknannie tengok hasil jahitan aku, sure tergelak besau punyee... he.he.hee....



mule blajar... jait cable stich yaa...

6 comments:

  1. http://www.geocities.com/Wellesley/3351/smkstch.html#list

    check this out..
    chaiyok!

    ReplyDelete
  2. Salam kak,

    wahh sy pun ada beli buku ni hari tu, kunun2 nak cuba smocking ni..agaknya sy belum ada dotter so semangat nk smocking tu lembap sikit..

    ReplyDelete
  3. kalu nak blajar buku a-z jahitan smocking sgt best..terbitan utusan publication..rasanya dia translate dr buku a-z smocking terbitan country bumpkin..kalu nak tgk view sini.. http://impianina.blogspot.com/2009/08/smocking-dress-wip.html

    ReplyDelete
  4. to gaban, mungkin juga. akak teruja sbb ada aisyah. pelan2 kayuh.

    to Pianina, besnye blog kamu, salam kenalan. naiz hantar pleat smcoking tu. tak de pleater juga. naiz memang nak cr buku a-z dlm BM, tapi tak de jual area taiping nie.

    ReplyDelete
  5. Salam Naiz...

    I still strongly recommend A - Z of Smocking, BM dan BI mana satu yang Naiz rasa senang faham.

    Erpha pun ada satu copy buku Sulaman Klasik tu tapi kalau Naiz cepat pandai, buku A - Z la jawabnya, macam dalam blog pianina.

    ReplyDelete
  6. thanks Erpha. naiz memang hunting buku now. bes nie... from now cuma ada buku tu. itu pun rasa ok. cuma nak tambah2 ilmu. apa pun naiz nak cr gak cekgu smocking. kasi puashati..he.he.he...

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?