Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, September 25, 2009

Cerita raya lagi ke?


Tentu tak abis bercerita bab Raya.... tentu2 lepas ni pakat sibuk dengan "Open House".
Aku juga tak terkecuali. tapi bukan ler aku yg buat... aku ni bertandang aje...he.he.he..
ni cuci mato dengan bunga2 yek. bukan bunga dirumahkuuu....


Jangan tak tau, seminggu sebelum menyambut Aidilfitri aku dah stop tempahan. kire dah abis. ngam2 seperti yang di jangka. aku buat dress aisyah.


Ni kekonon nak buat smocking dress. Ikutkan aku tak pandai pun. tapi dah minat tu datang aku nak cube buat juge. Rasa tak susah cume kene praktis n cari ilmu skit.
Aku ni bila dah nak sesuatu mesti aku buat, kat orang ' alang2 menyeluk pekasam.....'.
Aku letakkan bawah meja makan. ngadap tv aku jait sikit. lama2 siap lee...walau tak lawo.. ok ler praktis make perfect kat omputih.

3 comments:

  1. Cantik smoking ngko tu nyahhhh....
    Aku suker tang kain tu... pandai ngko pilih....

    ReplyDelete
  2. alahaii..mana siap lg mem'smock dia tu..ekek..ekek..aku nie harap tak hangat2 taik kambing. nko pun sonyap jer... menci aahh!!

    ReplyDelete
  3. wahhh..dh jadik smocking akak yer..sy kain pun blum beli, sejak anak sy demam panas teruk, mood nk menjait hilang semua..tahniah sbb dah mencuba smocking..akak mmg bersemangat nyer...tabik la..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?