Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Saturday, December 6, 2008

Manik kekasih gelapku






Suka-suka aje aku letak name nie. 3 hari menyulam manik ni, akhirnya siap sampai ke tangan tuannya. waduhh.... rasa tak sabar nak tengok hasil jait buat aku pulun menjait. he.he.hee....

Apa pun siap seperti yang dijangka. Dalam keadaan musim cuti sekolah aktiviti kraftangan macam nie aje yg mampu aku buat. Almaklumlah, anak2 keliling, nak itu ini, teman nengok citer kartun pun jadilah. Sebahagian aktiviti yang tidak berkaitan mesin jahit adalah menjahit manik. selebihnya sikit2 buat sulam riben.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?