Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, December 25, 2008

Manik Bunga Senyum




Kalau nak ikutkan mengupdate, macam2 nak taruk. cuma masa tak sempat. apa pun utk diri sendiri dan juga untuk rakan2 yg sudi bertamu, ku titipkan kerja tangan yg tak seberapa.

Baju ni dah siap, tapi tak dapat nak pos ke tuan punye.
apa pun ucapan terima kasih byk buat penempah manik ku ini. tak putus memberi rejeki kepada ku ini. apalah yg dapat ku katakan selain dari terima kasih.

Oleh kerana ini adalah salah satu minat ku. ku lanyak juga. dalam meraba2 nak menanam bunga dibaju mu itu. wlau blom sampai ketanganmu. ku harap nko dapat menjamu mata dahulu.






1 comment:

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?