Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, May 29, 2011

Kelas Coklat on 26hb May 2011











Kelas coklat telah diadakan pada 26hb May 2011.

Di hadiri oleh Kakyati dari Kuala Kangsar dan KakGie dari Bukit Jana.

kelas mula pada pukul 10pagi selesai dalam pukul 2.30 Petang.


alhamdulilahh... kakyati nak buat coklat hantaran untuk anak bujangnya...

Manakala kakGie nak buat coklat hantaran untuk anak sedara.

tak sempat nak snap banyak pic, tangan comot. ngan henpon skali bersalut coklat. layan jelah pic yg tak seberapa nie.. :) .


Bawa pulang cokat pada hari tu.. coklat Praline inti Oren, Coklat Counverture inti Badam, Papermint, lolichoc, Coklat oreo, Coklat Oreo Edible image.


Dan sebab dorang nak yg advance class coklat box. skali bawa balik love box coklat saiz

terima kasih ya.

2 comments:

  1. as salam bila lgi nk buat kt taiping..saya tr missed lah..

    ReplyDelete
  2. kelas akan di adakah pada 2hb june, 5hb june, 11hb june dan 12hb june. kalau berminat boleh select tarikh di atas. miesah di mana?

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?