Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, May 16, 2011

choclate lagi...











finally jatuh chenta bersama coklat... so pada yg berada di area Taiping dah seangkatan dengannyaa.... Tempahan dan Kelas coklat di buka.... apa2 korang sms or kol dulu yek


019-9988331= Naiz/Ina

2 comments:

  1. ina..kat mana nak tempah edible image tu??..haritu ada org nak order choc with edible image, terpaksa tolak pasai x tau mana nak cari..huahuahua..

    ReplyDelete
  2. kaknee kalau hat biasa2, sunflower n tie ja ada juai. kalau nak tempah akak nie search internet aje.. send pic yg kita nak. dia akan wat utk kita. byk web yg buat juai kak. ina beli sini dianadelight.blogspot.com

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?