Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, May 12, 2011

Aktiviti yg tak habis
























As salam buat semua. banyak aktiviti pada sy lagi bagus dari tak de aktiviti. pada saya terlalu banyak benda nak di buat. lelebih lagi surirumah pulak. dengan keje mengurus rumah dan anak2. Pilihan saya adalah membizikan diri. Bila bizi kita tak banyak cakap. Tak banyak silap :).

Now days banyak benda boleh di lakukan. Saya bekerja sendiri, menjahit dan conduct kelas di rumah dan di beberapa lokasi yang telah di tetapkan. sibuk menambah ilmu. pencarian ilmu yang tidak pernah padam. Perasaan ingin tahu menebal bila tengok benda baru. Alhamdulillahhh...




Sebab dah lama tak update blog. bukan apa banyak di FB. :) so ni antara aktiviti yg sy lakukan.


untuk aktiviti kelas. boleh layari di blog kelaslangsir.blogspot.com


untuk dapatkan kain langsir brand elyza di blog naizclases.blogspot.com


kalau nak tempah kek or coklat bg area Taiping boleh tinggal pesanan di sini or sms sy


019-9988331. Terima kasih sudi melawat blog saya.

2 comments:

  1. AsSalam Naiz..... wah sibuk nyer... dan hasil ketekunan Naiz mesti lumayan. Alhamdulillah!

    ReplyDelete
  2. as salam kakDiah, alhamdulillahh... ini lah di namakan create pekerjaan. Alhamdulillahhh... terima kasih kakD, ;)

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?