Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, June 6, 2010

Hoby baru lagi?






Ini bukan hoby baru, tapi Hoby yang baru ku kerjakan setelah konfident nak buat.
Dah lama nak buat, cukup aje semua tools, aku pun jalankan projek nie. kena pulak dengan musim orang kawin. bes..bess....
Ni stack kek pertama aku buat, berkerjasama dengan jiranku. stack kek ni untuk acara malam nikah. apa pun suka lah bermain aising. bila menjadi aje roses ku ituww... amatlah hepi nya...


4 comments:

  1. ritu pernah try buat...hehehe....tak mudahkan nak menjadi ros tu kalau tak pandai gayakan tangan.....hehehe....anyway....colour merah tu mmg bright sangat....bak sini skit nak rasa boley? hehehe

    ReplyDelete
  2. waaah weee.. meriahnye..

    gemalai tangan mengerjakan ros ni ye.. sukaa tgk.. nampak pun sedaaaap..

    ReplyDelete
  3. m/sa.. boleh lah. tak perfect lah. dalam guna kek sponge oren. kaler bunga mengikut tema pengantin. merah menyalaa....

    ReplyDelete
  4. mama nuriel, kaler dia memang bright, sbb tema penganti segitu. aahh naiz pun dah byk kali try, baru ler berkelopak bunganya... syukurr...mekar juga di tangankuu..

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?