Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, June 2, 2010

Buku Quilt




sayang woo... aku dah balut buku nie...


Akhirnya....
kitab rujukan Quilt untuk org 'blur' macam aku pun telah ku temui.
punya mentelaah, banyak kesilapan yang aku buat.
so pada rakan pencinta Quilt buku ini adalah cadangan dari ku.
ku adalah pendatang baru dalam menceburkan diri.

Apa pun berterima kasih pd cik puan penganjur Quilt Kutu nie... Puan Fida.
menjadikan aku perlu, tak de excuse tak buat.
so dengan itu aku telah tekun mentelaah.
banyak ler bende yang aku tahu. Lagi banyak belajar, lagi banyak tak tahu....

p/s***
Pernah dulu ada insan mulia membelikan ku buku smocking iaitu Misa.
kali ini ku offerkan perkara yang sama bagi yang ingin memiliki buku ini.
tiada proses perniagaan. harga buku ini...Rm37. boleh guna pos xpres rm4.50.

4 comments:

  1. nak...nak juga......gheghegheghe

    ReplyDelete
  2. mama nuriel, ok. bleh nanti akak tolong belikan. kontek akak yek. 019-9988331

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?