Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, July 4, 2010

kemana ler pegi?

Aktiviti sepanjang tak update blog.



Kelas langsir dan tudung - di Putrajya, Ipoh, Cheras, Kelantan, Kedah... later ker JOhor, Terengganu..-- http://kelaslangsir.blogspot.com/



buat kek tunang... and ada lah berberapa kek lain2. hoby...hobyy....



tak miss pegi kelas kek juga... hoby..hobyy...




sempat singgah di rumah Mrsnor time conduct kelas di Kota Bharu kelantan.


muffin untuk jualan, hobyy...hobyy....

lama aku tak update kat sini. bukan menghilang, tapi penuh aktiviti. apa pun memang rindu nak berborak dengan kawan2 semua... apa kan daya. tapi sure ada di FB. :)
tapi tak di lupa jahit menjahit. Quilt Boom juga sudah di send pada tuan empunya diri. sedang berkira2 nak buat satu Quilt hasil dari kutu Quilt. insyallah! :)

1 comment:

  1. wow.. busy btol akak... seronok saya tgk.. round satu Mesia.. :)

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?