Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, September 27, 2011

Red velvet cup cake.




Terjebak jauh pulak dalam bab memasak. Apapun kalau buat sesuatu dengan terbuka dan enjoy, insyallahh... rasa senang hati.
Namun bab menjahit tidak di tinggalkan. cuma aktiviti bertambah. dah Tools pun bertambah. dah lama juga tak rajin nak update blog nie. bukan ape... memang tak sempatt! ;)

Bagi kawasan sekitar taiping, kamunting perak dan seangkatannya... boleh ler menempah kalau berminat. Delivery di terima bg kawasan yg sewaktu dengannya....

Wednesday, September 21, 2011

Fondant cupcake




Orang sibuk beropen house now kan.
masa ni jugak lah ramai yang adakan kenduri kawen n bertunang.
so maka kerja org2 seperti saya menjahit dan membuat kek pun ade ler kan.
sy namakan diri saya sebagai suri rumah bekerja. hihihiii....
cuma masa kerja pelik skit ler dari org berkerja. di saat org cuti saya berkerja.

Sebab biasa kelas jahitan dan baking saya on weeked. Dan pada hari2 biasa menjalani urusan menjahit dan membaking. itupun jika ada tempahan.

So di pendekkan cerita diatas adalah hasil cuppies pertunangn Fini. fini pilih temanya. dan nak cuppies jenis Fondant. so ni lah hasilnya.

pada yg ingin menempah di alu2kan. lokasi saya kamunting, perak.
saya juga menganjurkan kelas kek dan coklat. Dan for sure tak di tinggalkan kelas jahitan langsir. ;)

terima kasih atas sokongan korang semua ya. walau sy tak reti nak betulkan blog ni. sudi juga singgah.

Saturday, September 10, 2011

Kelas coklat, kek N cupcake

kek Steambutter cream (rm200)



kek buttercream (rm180)



kek coklat
Ganche (rm220)


kelas coklat homemade (rm180)


kelas cup cake (rm160)



Alhamdulilahh... kita dah sambut aidilfitri.

Tentu masih sibuk dengan open house on weeked. entry hari nie nak info pasal kelas coklat homemade, kek coklat ganache, kek buttercream, juga steam buttercream. tak lupa kelas cupcake. coming soon jugak kelas aneka tart. Senarai di atas adalah harga kelas dan jenis2 kelas.


insyallah on Oktober akan di masukkan tarikh2 nya. juga boleh request tarikh anda sendiri jika nak belajar. kalau tak clash dgn jadual, boleh on lah kelas nya. Lokasi kelas ini di Bukit Jana, kamunting (Taiping), Perak.

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?