Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, September 21, 2011

Fondant cupcake




Orang sibuk beropen house now kan.
masa ni jugak lah ramai yang adakan kenduri kawen n bertunang.
so maka kerja org2 seperti saya menjahit dan membuat kek pun ade ler kan.
sy namakan diri saya sebagai suri rumah bekerja. hihihiii....
cuma masa kerja pelik skit ler dari org berkerja. di saat org cuti saya berkerja.

Sebab biasa kelas jahitan dan baking saya on weeked. Dan pada hari2 biasa menjalani urusan menjahit dan membaking. itupun jika ada tempahan.

So di pendekkan cerita diatas adalah hasil cuppies pertunangn Fini. fini pilih temanya. dan nak cuppies jenis Fondant. so ni lah hasilnya.

pada yg ingin menempah di alu2kan. lokasi saya kamunting, perak.
saya juga menganjurkan kelas kek dan coklat. Dan for sure tak di tinggalkan kelas jahitan langsir. ;)

terima kasih atas sokongan korang semua ya. walau sy tak reti nak betulkan blog ni. sudi juga singgah.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?