Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Saturday, September 10, 2011

Kelas coklat, kek N cupcake

kek Steambutter cream (rm200)



kek buttercream (rm180)



kek coklat
Ganche (rm220)


kelas coklat homemade (rm180)


kelas cup cake (rm160)



Alhamdulilahh... kita dah sambut aidilfitri.

Tentu masih sibuk dengan open house on weeked. entry hari nie nak info pasal kelas coklat homemade, kek coklat ganache, kek buttercream, juga steam buttercream. tak lupa kelas cupcake. coming soon jugak kelas aneka tart. Senarai di atas adalah harga kelas dan jenis2 kelas.


insyallah on Oktober akan di masukkan tarikh2 nya. juga boleh request tarikh anda sendiri jika nak belajar. kalau tak clash dgn jadual, boleh on lah kelas nya. Lokasi kelas ini di Bukit Jana, kamunting (Taiping), Perak.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?