Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, December 14, 2011

Aktiviti Menjait




Aktiviti yang paling dekat di jiwa...
menjahit tetap di hati. walau sibuk dengan mem'baking' sekarang. kire sekarang memang kurang masa melangut. Ada ja kerja... padan lah kan. nama pun suri rumah. memang keja tak abis2, tapi laa ni sibuk dengan dua kerja nie bertambah ler kaki tangan bergerak. ^_^

Sebenarnya tu 30min sebelum magrib, baru bace semula surat yang di terima. Nak hantar anak ke kem Anak Solleh. semua dah prepare. tenung bace semula owh nak kene bawa cadar n bantal. so sebelum solat magrib siapkan tiga benda diatas. Dengan blasah stok kain yang mana ada jer.. ( sebenarnya stock penuh stor pun, hahahahhaa..... _

Fitted single, pencil case ( sbb dia kata kotak pencil dia dah rosak ) dan sarung bantal busuk.
Alhamdulillahh... terdesak gitu, cepat je siap kan!!

layannn.... :)

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?