Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, July 31, 2012

Ramadhan ke Syawal

Lama tak update blog. 
hari ni cari kesempatan nak update. selesai menjahit langsir tadi. now take a rest a bit sblom siapkan menjahit butang.

Kejap aje puasa dah masuk hari ke 11. Prepare raya utk baju anak2 blom saya belikan. diri sendiri biasanya last minute. hehehe...
iklan di atas adalah tempahan dan kelas yang saya tawarkan. berminat kol or jumpa saya di Facebook. sbb kat sane lates update. 
senang kan. sini biasalah, kemalasan melanda.

Tempahan biskut raya dan kek raya still open. lebih2 lagi yg tidak memerlukan biskut di pos. utk yang di pos rasanya dah tak ambil tak nak nanti, lepas raya baru dapat.  ^_^

Terima kasih atas kunjugan korang semua. semoga di limpahi rahmat dan kurnia dari Allah  hendaknya. selamat BerPUaSa.

Wednesday, July 4, 2012

Jadual Kelas Memasak Julai 2012

7hb - Kelas kek Pakej C RM250
 - Royal Caramel - Snowy Peach - German Black forest - Cotton Cheese kek

 8hb Kelas biskut raya part 2 - rm150 - biskut marble shortbread, Marble capucino, marble nuts, coklat cips, mama carry.  

10hb kelas cupcake - rm150  

17hb kelas kek Coklat Homemade rm180

 21hb -Rm160 - Kelas Muffin 5 jenis muffin  

22hb- Kelas Tart buah2an rm150 - pagi
 kelas coklat homemade rm180 - Petang  

24hb - Kelas Cream Puff or Pavlova ( request terbanyak kelas on mana2 satu) - rm120 ( min 3 org)

 28hb - Kelas talam - rm160 - 6jenis

 29hb - Kelas kek slice



Kelas Talam







Kelas Muffin





 *** Tarikh kelas boleh di ubah dengan persetujuan majoriti peserta
 ***Kelas personal boleh pilih mana2 2 jenis kek. sila booking tarikh anda. ***jika ada group min 3 org, boleh request tarikh sendiri untuk kelas pakej A, B dan C.
 *** boleh pilih tarikh sendiri untuk lain2 kelas yg tidak di senaraikan di sini. sila datang tepat pada masanya.

 - kelas bermula pd pukul 9.30pg
 - tidak boleh membawa rakan/anak2. mengelakkan gangguan.
- Deposit rm50 di perlukan
 - sila bawa apron dan tisu dapur. ( kelas adalah semi hands on)

 Maybank 158305269603 (Norazlina ismail)

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?