Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, July 31, 2012

Ramadhan ke Syawal

Lama tak update blog. 
hari ni cari kesempatan nak update. selesai menjahit langsir tadi. now take a rest a bit sblom siapkan menjahit butang.

Kejap aje puasa dah masuk hari ke 11. Prepare raya utk baju anak2 blom saya belikan. diri sendiri biasanya last minute. hehehe...
iklan di atas adalah tempahan dan kelas yang saya tawarkan. berminat kol or jumpa saya di Facebook. sbb kat sane lates update. 
senang kan. sini biasalah, kemalasan melanda.

Tempahan biskut raya dan kek raya still open. lebih2 lagi yg tidak memerlukan biskut di pos. utk yang di pos rasanya dah tak ambil tak nak nanti, lepas raya baru dapat.  ^_^

Terima kasih atas kunjugan korang semua. semoga di limpahi rahmat dan kurnia dari Allah  hendaknya. selamat BerPUaSa.

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?