Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, February 26, 2012

PavLOva







Pavlova... of Pavlova...
Dengan hirisan buah2an segar. errmm ternyata menambat selera ku.
sangat nyummmyyy dengan cream milky yg sedap.


As salam semua... kali ni nak cerita bab Lova2 kegilaan ramai. serius teman suka pavlova ni. rasa dia sedap bersama buah segar. sedap di makan ketika sejuk.

Dengan tidak di sangka cik asben pun suka. biasa saya wat kek ape pun dia tak sentuh. kali ni abis sebiji. sbb rasanya lebih kepada desert, tak manis sgt, so..soo... aje.

so pada kome di Area TAiping kalo nak merasa, boleh tempah dengan teman.
Harga promosi RM55 single layer, Rm 110 untuk double layer.
untuk yang mini Pavlova rm50 untuk 16biji. minimum order 16pcs.
Buah2an adalah seperti yg terdapat di pasaran tau. sbb sy tak leh nak tanam strawbery tepi umah. or buat Ceri kat depan rumah. insyallah will do the bes. ^_^

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?