Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, October 7, 2011

Kelas Langsir Personal




Assalamualaikumm...

Jarang2 nak update blog sbb kegilaan di Facebook. Melepak sane lebih dr berjalan2 blog. Ape nak buat.. lepas nie ape ler gamaknya keluar. Saya bertenet dari zaman Forum, ke Fotopages, terus BerBlog dan sekarang Facebook.

Jadi tentu ramai kawan2 dari dulu hingga sekarang di maya ni. Kadang memang terlupa pun pernah berchat satu waktu dahulu. Mula suka suki aje... zaman mak2 canggih nie. boleh tersenyum sengih depan pc, laptop n henpon.

Apa pun bukan nak cerita ledakan teknologi. nak Cerita perubahan hidup dari blur2 tak tau nak buat apa, hingga penuh padat aktiviti.

Ni sekadar tempek aktiviti yg tidak pernah di lupakan, Kelas menjahit langsir. Pn Hajah Khamisah ni dari terengganu. Dia kata dah pencen tak nak dok saje. Rajin n cermat orangnya..
So now rumah saya dah jadi kelas Menjahit Dan Memasak. ;)

Untuk kelas langsir macam ni sy namakan kelas Langsir Personal. laporan ada di blog sebelah Kelaslangsir.blogspot.com (tak pandai link).

saje nak bercerita, since ramai yg inbox di facebook n email sahaja. sy masih menjalankan kelas ni di luar. blog ni pun slow jer kan. since dah sengget hari tu. alhamdulillahh... terima kasih buat fb Mawar Berduri, sudi fixkan blog saya semula. sungguh Buta IT ;(

terima kasih ya sudi singgah di blog tak seberapa nie...

No comments:

Post a Comment

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?