Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Monday, October 4, 2010

ku kembali

Lama aku tak berbloging. biasa lepak di Fb aje
tak sempat nak log sini. maklum lah leceh skit pada aku.
apa pun aku sentiasa lawat umah nie. dari blog ni jugalah aku ramai mengenali rakan2. dari blog ni jugalah banyak catatan kehidupan dan juga hoby tertanam. tak mungkin di lupakan.

Syawal sudah di penghujung. Alhamdulillahh.... apa jua dugaan tempuhilah dengan rasa syukur. Hikmah sentiasa menanti.

Biskut raya... Umah jiranku punya. time raya, aku buat 3 jenis biskut je. selebihnya... setiap hari bakar kek. dari kek coklat, cupcake, kek gulung hingga ke kek marbel. Janji sape yg datang di hidang panas2.

Walau macammana pun, aktiviti kelas menjahit di teruskan jua. di group yg datang pada 9 syawal. Blajar tudung. :) terima kasih ya kakYati dari Kuala kangsar.
Menjahit dah jadi satu pekerjaan, raya ke 3 aku dah menjait semula. pagi balik kg, petang or malam masuk bilik jait kejap. siapkan tempahan yg after raya.
so skarang buka semula kotak Quilt Kutu, buka semula baju smocking. serta tak lupa sudahkan bj kurung sulam tangan lagi sehelai.
Aktivit kelas juga telah ku aturkan hingga ke bulan disember, jengok sini www.kelaslangsir.blogspot.com
apa jua yang di lakukan, lakukanlah dengan senang hati. insyallah... enjoy... :)

2 comments:

  1. Salam Naiz.... lama tak bertandang sini. Saja tak nak kacau Naiz yang terlalu sibuk untuk persiapan raya dan bisnes.... Harap KD Naiz sihat seisi keluarga juga.... lebih2 lagi Aisyah tu....

    ReplyDelete
  2. terima kasih kakD, ye lah pakat sibuk dgn hal masing2. kakD sehat? aisyah dah 3tahun. dah nak sgt ke tadika. :) panjang umur nak jumpa kakD.....

    ReplyDelete

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?