Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, May 14, 2008

14 mei 08

Hari yg letih dan lesu rasanya.

Pepagi aku ke pejabat pos poskan parcel.
kemudian ke kedai mesin jait. pesan mesin utk studentku yg akan memulakan kelas pd 18/5/08. bulan mei nie..kebanyakkan student aku budak 'U' yg sedang bercuti semester.

aku gunakan sistem yg aku create sendiri. sistem yg cepat dan efektif utk dorang blajar. tak de lagi pola2 cam potong2 kertas, tu time aku blajar dulu.
now aku simpulkan. aku ubah menjadi lebih senang.
bertahun aku belajar, kesana kesini. akhirnya aku paham.Dan dpt mencipta cara mudah belajar menjahit langsir dan baju.

Bila dikenang, alahai...letih jerit perih nak dapatkan ilmu.
Kelantan..menyimpan seribu satu duka ku sepanjang menimba ilmu.
pernah mengalir air mata ukt mendapatkan rm3 bagi sehelai baju.
Pernah kerja tanpa gaji. Pernah juga ditipu.
alahaii..semua adalah kenangan yg mahal dlm hidupku.

nanti sambung lagi....

Tuesday, May 13, 2008




Dengan minat ku ini...
Banyak masa kutumpukan untuknya..
kadang masa jua tidak menizinkan dengan
kehadiran 3 cahayamata yg amat menyenangkan.

Pengenalan diriku

Aku mula menjinakkan diri dalam bidang kaum hawa ini setelah berhenti kerja 7tahun yang lalu. Walau sayang meninggalkan pekerjaanku. Apakan daya, aku hanya insan biasa.
Lebih sayangkan keluarga kecilku ini.
Atas niat dan minat yang ada, ku semai dan ku pupuk hobi dan minatku ini menjadi realiti.
Bukan satu mahupun dua, malah banyak pengalaman dan tempat ku mencari ilmu ini.
Namun aku puas dengan apa yang ku dapat hari ini.

Dengan minat ini akhirnya telah menjadi satu pekerjaan bagi diriku.

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?