Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, November 28, 2012

Jadual Kelas Memasak bulan Disember 2012


Jadual kelas on Disember 2012

4hb - kelas kek ButterCream roses n cartoon artwork - rm280

6hb - kelas aneka tartlet - rm160 -pagi
- kelas muffin rm150 -ptg

8hb - kelas aneka talam - rm160

9hb- kelas durian crepe - rm80 - pagi
- kelas Coklat Homemade - rm180 - ptg

11hb - kelas cup cake - rm150

15hb - kelas kek pakej A - rm250
- kek carrot walnut, kek.red.velvet, kek Rainbow n kek.Black Forest.

16hb - kelas Mini Pack - rm250 - 5jenis kek.

20hb - kelas Durian Crepe - rm80

29hb - (cadangan) kelas roti rm300.


Monday, November 26, 2012

mencari kalender untuk tahun baru 2013

http://latifah-harun.blogspot.com/2012/11/kalendar-kuda-2013.html

sy jumpa blog sorang blogger yg baik hati ni.
sy suka guna kalender kuda, sbb senang. semua cuti, event or kalender islam ada dalam tu.
so kalau korang nak jugak. jengok blog di atas ya.

terima kasih untuk tuan blog.

Personal kelas Buttercream

kelas hari ni. lewat di post.gambar ni. uruskan yg mn patut dahulu. terima kasih.buat fb Hafazlizie Mohd Hussin. akhirnya dpt jg kita bertemu.dan langsaikan hasrat nak.belajar deco kek ni. byak kali tertunggak. hope lepas.ni boleh buat sendiri ya.'Praktis make perfect' btol.yak cekgu?

ingin belajar seperti ini. sila hubungi saya. terima kasih

Friday, November 23, 2012

Kelas Crepe 02 25hb Nov 2012





Kelas ulangan crepe pada 25hb nov 2012
yuran rm200- Crepe durian,
- Mille crepe tiramisu,
- Mille crepe vanila
- Japanese crispy creampuff.


hubungi saya 019-9988 331
lokasi kamunting Perak.
masih ada kekosongan.
terima kasih.

Wednesday, November 21, 2012

Kelas Personal bersama Lili




Kelas personal kali ni sy seharian membaking mendeco bersama Lili from ipoh.
Lili sangat excited nak buat semua ni. sangat teruja dengan hasil yg di buat.
sebab kata lili dia  sangat berminat nak buat n tak yakin
alhamdulilahh... apa pun kalau berusha dan minat ni lah hasil tangan lili.
kek Roses bunga merah pilihan lili yg sangat cantik. first time memdeco.
dalam kelas ni lili ambil
- kek Russian Black n White
- Deco kek Buttercream Roses n Carton Artwork
- Kelas kek HomeMade Coklat

Dari Ipoh lili datang dengan minat. so tak sia2 perjalan jauh ke kamunting.
semua adalah kerana Lili sendiri, saya cuma guide sahaja.
terima kasih di ucapkan. Panjang umur jumpa lagi.

Pada yg ingin kelas personal seperti Lili boleh hubungi saya.019-9988 331
terima kasih.

Sunday, November 18, 2012

Kelas Aneka Muffin




Kelas aneka muffin pada 18hb nov
kelas dihadiri oleh Raja Hamidah dan Illia.
tips untuk mendapatkan muffin yg naik merekah. sedap dan cantik.
sebanyak 5 resepi muffin. tapi dalam kelas hari nie sy ajar mereka buat 7jenis muffin.
berbaloi2 dengan yuran rm150 seorang.

ingin belajar seperti ini, sila hubungi saya. sesuai untuk door gift dan kudapan.
saya jamin sedap dan lembut.

terima kasih.

Friday, November 16, 2012

Kelas Cupcake Deco






Kelas cupcake Deco telah diadakan pada 15hb nov 2012
kelas dihadiri oleh Cekgu Fatrah, Cekgu Aida dan Cekgu Ayu.
sekarang musim cuti sekolah, cekgu2 mencuri masa menambah ilmu mendeco kek.

terima kasih di ucapkan buat mereka bertiga.
berminat nak joint kelas yg sama hubungi saya.
terima kasih.

Kelas Crepe Durian




Kelas Crepe telah diadakan pada 13hb nov 2012. kelas bermula pada pukul 2.30ptg hingga 5ptg.
kelas di hadiri oleh Nadia, Cekgu Fauziyah, kak Maheran, Liza dan Raja Hamidah.

Crepe durian juga dinamakan ibu duit ini menjadi kegilaan masa kini.
pada yg ingin belajar dan berminat sila hubungi saya.
lokasi saya Kamunting Perak.
terima kasih

Kelas Aneka Talam



Kelas telah diadakan pada 13hb nov 2012
seramai 7 org perserta yg telah hadir. meraka ialah Cekgu fauziyah, kak maheran, nurul suhaida, murni, cekgu salmah, kak khatijah dan Normie.
saling berkerjasama menghasilkan 6jenis talam. oleh kerana kerjasama yg diberikan bagus maka tambahan lagi satu jenis talam di buat. sy hanya memberi penerangan dan cara membuat. tunjuk ajar untk menghasilkan talam yg cantik dan senang. yg penting adalah sedap. juga cara memotong kuih talam ini.

Talam yg di pelajari ialah
- talam sekoteng
- talam suji
- talam cendol
- talam roti
- talam Delima/serimuka
- talam Tokyo
bonus tambahan ialah Talam Jagung.

berminat utk next clas. sila hubungi saya. kelas next on 24hb nov 2012.

Monday, November 12, 2012

Kelas Crepe Durian dan Crepe Kek




Alhamdulillahh...
kelas pada 11hb Nov 2012
seramai 18org peserta yg hadir.
berminat untuk kelas dan tempahan hubungi saya.

terima kasih.

Kelas Aneka Tartlet

kelas Aneka tartlet
dihadiri oleh Ilia dan Nadia.
pada 10hb nov 2012
terima kasih ya.


Kelas Personal Kek


kelas berlangsung pd 5hb nov 2012
linda from putrajaya. sambil balik kg, datang belajar kek.
terima kasih linda.
fb Norlinda Ahmad
pemilik fb Honeyberrybake

Sunday, November 4, 2012

Kelas Personal coklat Homemade


kelas hari ni dihadiri oleh Nurulashikin dari Ipoh.
demi mencari ilmu sanggup datang dari jauh ke taiping.
alhamdulilahh...selesai dengan hasil tangan nurul. gambar di atas adalah hasil tangan nurul yg di snap sblom sampai rumah.
terima kasih ya.

berminat untuk belajar seperti NurulAshikin. boleh hubungi saya.
atau sila rujuk jadual kelas di sebelah kanan blog.

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?