Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, June 27, 2012

Kuih Talam

Tempahan talam Talam Seri Delima rm30 dan Talam Skoteng rm28. tempahan kak Ani nak tempah kontek me ya. terima kasih.

kek Continental Nutty Caramel

Kek Continental ni mempunyai aroma yg sangat sedap. rasa yang tersendiri. tempahan dan kelas di buka. Sebiji rm85 (hiasan biasa spt gambar)

Kek Fondant Baby blue

Tempahan dari Azlina KL rm200 terima kasih

Tempahan Doa selamat

Antara gambar yg sempat save sblom bagi pd tuannya. belek2 smula banyak yg lom di masukkan. Ni tempahan dari Shida a.k.a Darshamsidar -Fb. untuk kenduri kesyukuran anak kesayangan ADAM. Shida tempah - cupcake bertulisan ADAM - Coklat Praline - Apam polkadot - Kek Carrot walnut. terima kasih ya Shida. lengkali sudi2kan lah tempah lagi... ^_^

Tuesday, June 26, 2012

kek Continental

kek Royal Caramel yg sedap. kelas kek ini di masukkan kedalam kelas kek Pakej C. tempahan juga di terima

Jadual bulan JULAI 2012

As salam. saya telah update jadual kelas memasak bagi bulan julai 2012. berminat nak joit boleh kol or email saya Naiz_v@yahoo.com saya mungkin lambat update di blog. di facebook adalah tempat yg cepat sy update untuk setiap kelas yg telah di adakan. untk bulan julai kelas kek Pakej C dan kelas MUffin juga kelas TAlam adalah kelas terbaru. sila booking awal ya. Lokasi kelas adalah di Kamunting Perak. sila rujuk Maps di kanan blog. terima kasih.

Tuesday, June 19, 2012

Kelas kek continental pada 17hb June 2012 kek nya ialah - Redvelvet, Italian Rainbow,Black Forest dan kek Carrot Walnut. Terima kasih buat Halijah, Zareyn, Zurina n Aslindan kelas adalah Semi Hands On. nak attend kelas ni. Rajin2 rujuk jadual or kontek saya. ade permintaan, sy ulang lagi kelas ini. Terima kasih.

Kelas Biskut Raya

Kelas biskut raya pada 16hb June 2012 antara biskut evergreen yang dipelajari ialah = Almond london, Havana Sparkel, Fancy Aiskrim, Crystal Ball, Cornflakes Ranggup, TArt gulung, Tart jambu dan TArt Nenas. berminat rajin2 lah rujuk belah kanan blog untuk jadual kelas. insyalah kalau ada permintaan. kelas akan di ulang lagi.

Kelas kek Slice

ini adalah hasil kelas kek slice pada 6hb June 2012. Gambar peserta nya tak dapat di cari. sbb lama peram nak story kat sinikan! so kalau berminat nak attend sila kontek saya. saya akan update jadual kelas di sebelah kanan blog. Terima kasih.

Kelas kek Fondant n SteamButtercream

Alahamdulilahh.. kelas selesai. ni adalah hasil 2 org yg hadir untuk kelas ini. terima kasih.

Kelas Tart Buah-buahan

Alhamdulillah... kelas tart buah pada 12hb June 2012, selesai seperti yg di kehendaki. 6 org peserta yang hadir. lg sorang tak nak bergambar. ape pun sekiranya berminat sila kontek saya. Terima kasih semua.

Kelas Talam

Alhamdulillahh.. selesai kelas Talam pada 4hb june 2012. insyaallah kelas akan di ulang sekiranya mendapat sambutan lagi. sila email, sms or kol saya sekiranya berminat. terima kasih pd yg sudi hadir.

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?