Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, February 28, 2012

Tempahan kek birthday



Birthday kek kali ni tempahan Ernie untuk little princes.
teman merah biru, bersama edible image upin ipin dan boboiboy.
kek berukuran 110.5x10.5 harga rm68.
Perasa strawbery, bersama cream buttercream yg di lepa bersama strawbery filling.


tempahan di terima.
lokasi taiping
019-9988 331

Menjahit Langsir


Heading langsir paten pencil pleat. bersama ropol2 lagikk!!


Body langsir bersama headingnya...


Satu perkara yang pasti.
Menjahit adalah satu perkara yang tidak akan di tinggalkan. walau sekarang sibuk bersama memBaking. Menjahit adalah satu yg tak mungkin di tinggalkan.

so langsir di atas telah siap. langsir pencil pleat. pilihan pn Naimah. kenan sungguh dengan warna merah Maroon. Tempahan langsir di terima untuk coming Raya Aidilfitri.
boleh kontek me. apa paten yg berkenan di hati insyallah saya akan cuba buatkan untuk anda.

Sunday, February 26, 2012

PavLOva







Pavlova... of Pavlova...
Dengan hirisan buah2an segar. errmm ternyata menambat selera ku.
sangat nyummmyyy dengan cream milky yg sedap.


As salam semua... kali ni nak cerita bab Lova2 kegilaan ramai. serius teman suka pavlova ni. rasa dia sedap bersama buah segar. sedap di makan ketika sejuk.

Dengan tidak di sangka cik asben pun suka. biasa saya wat kek ape pun dia tak sentuh. kali ni abis sebiji. sbb rasanya lebih kepada desert, tak manis sgt, so..soo... aje.

so pada kome di Area TAiping kalo nak merasa, boleh tempah dengan teman.
Harga promosi RM55 single layer, Rm 110 untuk double layer.
untuk yang mini Pavlova rm50 untuk 16biji. minimum order 16pcs.
Buah2an adalah seperti yg terdapat di pasaran tau. sbb sy tak leh nak tanam strawbery tepi umah. or buat Ceri kat depan rumah. insyallah will do the bes. ^_^

Aneka Tart



Tempah aneka tart.

pada yang ingin menempah tart ini boleh inform me.
selewat2nya 2 minggu lebih awal.

terima kasih.

Wednesday, February 22, 2012

Kelas kek Russian Black n White





Saya akan adakan single kelas kek
Kek kali ni ialah KEK RUSSIAN BLACK N WHITE

Tarikh 4hb march 2012
lokasi Taiping
Yuran rm150 ( harga biasa rm170)
- Kelas jenis HANDS ON
- Pelajar akan membawa pulang sebiji kek hasil tangan sendiri.
- Mula kelas pukul 10pagi

Daftar segera. :)

Tuesday, February 21, 2012

Kelas kek Coklat Ganache.



kelas kek coklat Ganache / Kek coklat Rose
yuran RM220

** Membancuh adunan kek coklat moist.
** Cara mencairkan Coklat dengan kaedah yang betul
** Cara menghias kek dengan ganache
** membuat Bunga rose dari coklat
** teknik mencairkan coklat untuk Roses.

anyone yg berminat lagi? kalo ada habaq nah. bleh plan wat sekali harung. ^_^

Tarikh akan di beritahu, update dari masa ke semasa.

Monday, February 20, 2012

Laporan Kelas Memasak

As salam, kelas Baking ni pada 18hb dan 19hb March 2012






Kelas on 18hb march 2012.

pagi kelas HomeMade Coklat di hadiri oleh 2 org, Pn Ruzana dan Raja Hamidah.

kelas kek Buttercream sebelah petang, mula pukul 2petang hingga selesai around pukul 5.

di hadiri oleh kak Aznee dan Idzura.

alhamdulillahh.. selesai utk hari ni




Kelas kek Pakej A

- kek Red velvel

- Kek Carot walnut

- Kek Black Forest

- kek Italian Rainbow


dihadiri oleh 4 org peserta.

Pn maheran, Pn Nor, Pn Fazillah dan Miera.


Untuk next kelas, will update sebelah kanan blog. boleh request tarikh sendiri weekdays. :)





Thursday, February 9, 2012

Jadual kelas kek dan Coklat



Kelas coklat homeMade dan kek Buttercream akan di adakan pada 18hb Feb 2012.

pada yg berminat untuk menyertai sila sms nama dan alamat.

kelas coklat rm180, kelas kek buttercream rm180


saya akan adakan kelas kek Pakej A = rm250. Pada 19hb Feb 2012., semi hands on

4 jenis kek


1. REd velvet

2. Italian rainbow

3. Black forest

4. Carrot Walnut


lain2 tarikh boleh booking.

terima kasih

Tuesday, February 7, 2012

Kelas langsir harga runtuh d P8 Putrajaya






Pendaftaran utk kelas langsir di P8 putrajaya masih di buka. kelas dengan harga mampu joint. huryy upp!!


Kelas langsir harga runtuh



kelas Langsir pada 12hb Feb 2012

sesi pagi 9.30 pagi Kelas asas langsir rm250

Kelas Langsir Asas-french pleat n body

Heading-Variasi boxpleat 8 paten

-single boxpleat

- double boxpleat

- Curve boxpleat

- Semi boxpeat

- Diamond boxpleat

- Fly boxpleat

- Boxpleat berbutang

- Smocking boxpleat


Petang 1.30t/hari Kelas Romand blind rm250

lokasi Dewan serbaguna P8, Putrajaya.

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?