Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, January 27, 2012

my littel logo




Dah terjebak memasak ni. ku buatkan satu label utk diri sendiri.
untuk memeriahkan lagi

page facebook "Naiz kelas coklat n kek"

Friday, January 13, 2012

Personal kelas Cake n Cuppies







Kelas on 12hb Jan 2012
Izzah Amirah request kelas deco cupcake n Deco kek Buttercream.
Izzah ( mcm nama watak dlm 'ombak rindu' je kan?? hihihiii.... ) tak pernah mendeco
balik malaysia sbb bercuti. Masih belajar di Australia bidang Farmasi.
so katanya nak penuhkan masa cuti yang ada.

terima kasih ya izzah. :)

Pd yg ingin kelas seperti izzah, sila email or kol or sms sy.
extra chargers utk kelas personal.
kelas Fully Hands On.

Saturday, January 7, 2012

Kelas coklat, kek n cupcake


Kelas Cup Cake pada 2hb jan 2012
dihadiri oleh 5 peserta.
time ni tak sempat nak kemas2. sbb cekgu ita dah kelam kelibut nak balik. urgent.
nasib baik sempat siap semuanya...
kelas mula pukul 10pg selesai pukul 1.30t/hari







Kelas kek Buttercream pd 2hb Jan 2012

Kelas ni mula pukul 2ptg - 5ptg

Pn maheran dari Batu Gajah. ikutkan Pn maheran ambil sekali kelas cup cake

waktu pagi, tapi sebab ada hal, ambil kelas Buttercream shj.


Terima kasih ya Pn Maheran. datang jauh dr Batu Gajah.





Kelas Coklat homemade pd 1hb Jan 2012

kelas hands on, hasil mencoklat di bawa pulang.

antara yg di pelajari lolichoc, coklat oreo, coklat Oreo edible image,

coklat praline badam, coklat praline berinti papermint, strawbery dan Keladi.

semoga success!!
Dihadiri oleh Huda, Nadia dan Normie...

** lihat jadual sebelah jika berminat.

Lokasi = Taiping

Friday, January 6, 2012

Kelas Sulam riben n Deco Hiasan







As salam, semalam 5hb Jan 2012

Pn Mastura ambil kelas sulam riben asas dan Deco hiasan.

Pn mastura berhajat untuk membuka kedai craft homemade.

semoga cita2 tercapai. selain tu Pn Mastura sekarang menjual seluar boxer yg di design sendiri.


pada yang berminat untuk kelas personal only di Taiping. boleh booking tarikh.

Kelas Kek Berpakej

kelas kek pakej A

1. kek red velvet

2. kek carrot walnut

3. kek black forest.
** ada free resepi


Kelas kek Pakej B

1. Kek coklat Super Moist

2. Kek coklat indulgence

3. kek coklat russian black n white
*** ada free resepi



yuran kelas group rm250 per person

*** pd yg pernah belajar dengan saya harga rm220



kelas hands on personal 1 resepi rm160

*** pd yg pernah belajar dengan saya harga rm150

@@ boleh booking tarikh or tunggu tarikh yg di nyatakan



Lokasi Taiping Perak

Wednesday, January 4, 2012

Hari Sekolah Pertama 2012 bermula





Pepagi nie.. anak2 smua bersemangat nak ke sekolah.
sekejap je dorang membesar. mula saya buka blog ni, masing kecil comel lagi.
tak silap time sy membuka blog anak saya yang sulung baru tadika 5 tahun.

Now Si azrul 11 tahun, si azhad 8 tahun n aisyah 5 tahun.
apa pun semangat untuk terus berjaya dalam hidup adalah di dokong oleh kehadiran anak2. walau mungkin tak secomel, sesegak anak omputih or whatever. Dengan cukup sifat n sehat alhamdulillaahh...

Pada kawan saya yg kenal saya sedari awal aktif menjahit. Aisyah adalah baby yg membesar seiring dengan berBLog. ramai aunty yg bertanyakan dia.. yg saya ingat KakDiah n Kak Shima..
now aisyah dah besar :)

Thanks Allah

Tuesday, January 3, 2012

Jadual bulan Januari

baru dpt on pc. so nak update sane sini.
ni jadual utk Januari 2012

6hb - kelas tudung n deco hiasan - pn Mastur
14hb - kelas lanjutan langsir - Azna ipoh
15hb - kosong
21hb- kelas kek pakej A - red velvet, carrot walnut n black forest
22hb - kelas kek buttercream n cup cake
23hb - kelas coklat
28hb - kelas Langsir asas n romand blind - Shah alam
29hb - Gie menuntu Ilmu di Cheras.

so pada yg nak joit kelas di atas boleh pm/inbox saya
lokasi taiping *kecuali yg di nyatakan lokasi
sy akan masukkan kelas pakej A di Notes di FB, boleh view.
boleh booking tarikh sendiri.

019-9988331

terima kasih. :)

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?