Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, November 13, 2011

Apam polka Dot





Kisah apam yg tak abis2, ramai pengemar apam polka Dot nie.. sy only buat apam dot. lain2 apam tak ler sy buat. keje sesuka hati nie.. memilih ler pulak kan! :)

syok2 layan hoby, ngadap mesin jahit jer ada kala bosan juge. Tapi menjahit adalah KEutMaAaN.


macam biasa, pembantu tetap saya adalah si Aisyah. dia tukang letak cup dalam acuan, keluarkan apam yg sudah masak... n tukang kira yg memang selalu Fail. hehehehehee.....



Aisyah sedang mengira... :)

Saturday, November 12, 2011

Update blog mengenai Kek


Kek ButterCream


Kek coklat Indulgence bersama edible image



Buttercream kek


Just nak update dengan gambar2 tempahan kek yg telah di buat.

kalau ingin menempah sila... area Taiping, Kamunting dan seangkatan dengannya..




Thursday, November 10, 2011

Menjahit Baju N Tudung Cinonet






Ready nak antar... ke sekolah

Dah masuk hujung tahu, majlis konvo budak2 comel Tadika pun bermula. So siapkan 15helai baju kurung dan 24 Helai tudung, nak di sedondonkan dengan Baju.



Tambahan tudung biru 12 helai, dari Tadika lain.

Sebenarnya tempahan ni dari Tadika Aisyah ( anakku.. ;) ), dah 4taun.

Biasa memang saya jahitkan tudung n baju kurung aisyah sedondon. Cekgu pulak berkenan nak buat yg sama... so ni ler hasilnya..



Aisyah n The Geng.



Si Aisyah menunggu turn. ;)

Wednesday, November 2, 2011

Kek lagi..








Kek BoboiBoy tema PUtih Merah, Tempahan Idayu utk birthday.

Terima kasih Ayu.



My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?