Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Thursday, October 27, 2011

Kelas Asas Decoration

Langsir - Tempahan dan Kursus 019-9988331: Kelas Asas Decoration: Pengikat Langsir/ Tie back beribbon Table runner Ribbon Hiasan Set Kelas Asas Decoration untuk Pengemar Hiasan Dalaman RM280 Kini...

untuk pengemar Hiasan Dalaman.

Friday, October 21, 2011

kek coklat indulgence lagi..






Kek coklat Indulgence tempahan Jaliha dari Taman Jana.


terima kasih ya.




komen Jaliha di FB


"Jaliha Mohd Yusof tq kak..sedap sgt2.. diorg igt kek secret recipi.. tapi nie lg best dr tu rugi sape x rase... :)"

Thursday, October 20, 2011

Cerita kek lagi ......


Buttercream kek


Kek Coklat Ganache


Buttercream kek with Edible image.



Sekarang musim ujan jer kan. Tak kire time siang, malam, pagi n petang.
Apa pun syukur rahmat Allah.
Suasana jadi cool n Mood bermalas2an. hihihiii....

Tak de lah nak crita bab ujan. just nak masukkan gambar2 kek yg telah di tempah orang. Selain menjahit, ku sulami aktiviti harian mem'Bakor' kek n menghias ler pulak.
layan je lah kan! ;)


Yang ni bukan order from kastemer. tapi untuk makan2. Yang benor kalo nak makan suka yg simple n sesedap rase jer.. ni cheese kek butterscoth. rasanya... sodaappp!! btoi..!! hihihiiii...

Tuesday, October 18, 2011

Mereport sat ;)


Extra deco Cupcake dari CT ;) bawa balik untuk 2 side Famili. ;)





Kelas deco cupcake 15hb Oct.

Ct dah lama nak blajar, asik tertangguh. walau datang lewat, dapat juga Ct siapkan
16pcs hasil tangan sendiri. Ct first time main aising, insyallah boleh aje kalo ade minat. Plan Ct nak bisnes. :) Ct mai dari Pokok Asam.


Kelas HomeMade Coklat 16hb Oct.

di hadiri oleh Aziezah dari Penang (housewife yg nak berbisnes) n Cekgu Fauziyah dari Setiawan. ( dulu blajar Langsir di Ipoh dengan saya, Plan untuk pencen tahun depan ;))

Alhamdulillahh... selesai seperti yg di harapkan. kebetulan ade tempahan apam. Jadi buat lebih untuk makan2. Tapau sorang sikit wat balik. :)


Terima kasih ya.

Untuk yg ingin belajar. boleh sms or kol sy 019-9988331

next kelas saya akan update kat sebelah kanan tu. ;)

Lokasi saya = Taiping Perak.

Friday, October 7, 2011

Kelas Langsir Personal




Assalamualaikumm...

Jarang2 nak update blog sbb kegilaan di Facebook. Melepak sane lebih dr berjalan2 blog. Ape nak buat.. lepas nie ape ler gamaknya keluar. Saya bertenet dari zaman Forum, ke Fotopages, terus BerBlog dan sekarang Facebook.

Jadi tentu ramai kawan2 dari dulu hingga sekarang di maya ni. Kadang memang terlupa pun pernah berchat satu waktu dahulu. Mula suka suki aje... zaman mak2 canggih nie. boleh tersenyum sengih depan pc, laptop n henpon.

Apa pun bukan nak cerita ledakan teknologi. nak Cerita perubahan hidup dari blur2 tak tau nak buat apa, hingga penuh padat aktiviti.

Ni sekadar tempek aktiviti yg tidak pernah di lupakan, Kelas menjahit langsir. Pn Hajah Khamisah ni dari terengganu. Dia kata dah pencen tak nak dok saje. Rajin n cermat orangnya..
So now rumah saya dah jadi kelas Menjahit Dan Memasak. ;)

Untuk kelas langsir macam ni sy namakan kelas Langsir Personal. laporan ada di blog sebelah Kelaslangsir.blogspot.com (tak pandai link).

saje nak bercerita, since ramai yg inbox di facebook n email sahaja. sy masih menjalankan kelas ni di luar. blog ni pun slow jer kan. since dah sengget hari tu. alhamdulillahh... terima kasih buat fb Mawar Berduri, sudi fixkan blog saya semula. sungguh Buta IT ;(

terima kasih ya sudi singgah di blog tak seberapa nie...

Monday, October 3, 2011

Meriah bersama apam polkadot ;)







As salam.


kegilaan berApam menjelma. Nak2 pulak ade tempahan.

senang ke susah nak buat, boleh jengok resepi apam yg sy sertakan terdahulu
sambil menjahit, bersulam pulak memasak.

ni ler yg di katakan gila hoby, dari menjahit ke memasak.

Apapun akitiviti yg wajib tak tinggal adalah menjahit. hehehehee... jadi keje2 bakery adalah tambahan dari hoby sedia ada. Funn tau!! ;)


saya menerima tempahan apam bg area sekitar Kamunting dan taiping juga seangkatan dengannya.. ;)


kontek me 019-9988331 ;)

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?