Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Saturday, April 30, 2011

Bercoklat ler pulak.




















Ni lah dinamakan kesukaan hoby yg melampau. pantang nampak benda baru. mesti nak cuba buat juga. eemm... layan jer lah. anak2 pun suka. ni je ler pic yg sempat di ambil. ade ler yg tempah 300bj untuk majlis tunang. ok juga yek. apa pun kalau dah minat melakukan sesuatu, di tambah dengan usha... insyaallah tentu tiada yg sia2.

Tuesday, April 12, 2011

Lokasi baru kelas langsir dan tudung



Oleh kerana blog nie sonyap je, sibuk bebenor tuan empunya. meh nak boh intro baru. aktiviti tuan empunya yg cam tak de maseee jeek!! di luaskan lagi tanah jajahan untuk kelas langsir dan kelas jahitan tudung.



now di
Allson Hotel Putra Nilai
PT7182, Jalan BBN 1/2E Bandar Baru Nilai,
71800 Nilai,
Negeri Sembilan Darul Khusus.

Insyallah kelas di bandar ini pada 25 June 2011

Pada yang berminat menyertai kelas jahitan langsir dan tudung, sila lah mendaftar. :)


maklumat lanjut di blog
http://kelaslangsir.blogspot.com/

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?