Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Sunday, June 6, 2010

Hoby baru lagi?






Ini bukan hoby baru, tapi Hoby yang baru ku kerjakan setelah konfident nak buat.
Dah lama nak buat, cukup aje semua tools, aku pun jalankan projek nie. kena pulak dengan musim orang kawin. bes..bess....
Ni stack kek pertama aku buat, berkerjasama dengan jiranku. stack kek ni untuk acara malam nikah. apa pun suka lah bermain aising. bila menjadi aje roses ku ituww... amatlah hepi nya...


Friday, June 4, 2010

Hasil mentelaah. Quilt Ready


???....



Untuk kakPah



Untuk kakDee



Untuk Mus




Quilt ready untuk peserta kutu Quilt.
insyaallah mencari kain2 yang warnanya tiada dalam koleksi. siap sepenuhnya... legaaa hati ku.
serius jadi addict nak menjahit cantum. wallahhh!!

2 hari naiz bercuti dari mengadap mesin jahit. waa.... jatuh cinta mendeco kek ler pulak. Kena pulak now musim orang kawin. sedikit sebanyak dapat ler mengasah tangan bermain aising.

Wednesday, June 2, 2010

Buku Quilt




sayang woo... aku dah balut buku nie...


Akhirnya....
kitab rujukan Quilt untuk org 'blur' macam aku pun telah ku temui.
punya mentelaah, banyak kesilapan yang aku buat.
so pada rakan pencinta Quilt buku ini adalah cadangan dari ku.
ku adalah pendatang baru dalam menceburkan diri.

Apa pun berterima kasih pd cik puan penganjur Quilt Kutu nie... Puan Fida.
menjadikan aku perlu, tak de excuse tak buat.
so dengan itu aku telah tekun mentelaah.
banyak ler bende yang aku tahu. Lagi banyak belajar, lagi banyak tak tahu....

p/s***
Pernah dulu ada insan mulia membelikan ku buku smocking iaitu Misa.
kali ini ku offerkan perkara yang sama bagi yang ingin memiliki buku ini.
tiada proses perniagaan. harga buku ini...Rm37. boleh guna pos xpres rm4.50.

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?