Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Friday, February 12, 2010

Selamat Bercuti

Lama aku tak update blog. Cerita aku?? biasa2 aje.
siapkan kutu Boom Quilt. terhegeh2 aku menjait. tak pandai pun.
Siapkan dress smocking anak aku selai. Lain2 macam biasa siapkan tempahan baju kurung untuk cuti Raye cine nie.



Pada kawan2 yang bercuti semoga hepy bercuti n tentu ramai yg ambil kesempatan balik kg.



'selamat bercuti.'



Jemput jamu mate. aku kegilaan egg tart.

Monday, February 1, 2010

Kedai Quilt Subang Jaya

Ini lah kedai pachwork yang ku pernah katakan dahulu.
Jika aku ke Subang Jaya, insyaallah pasti singgah.

Ni antara pic yang sempat aku snap. Guna enpon aje. Tapi aku minta maaf sebab aku dah cari brochure yang aku ambil dari kedai nie. so aku dah ilang alamat dan info kedai kakAna nie.
Tapi lokasi nye tentu ler aku ingat di Summit subang jaya, tingkat 3 tepi tangga masuk dari arah parking kereta.




Gambar dari Luar Kedai.





kakAna n partnernya. Kelas untuk Quilt juga ada di sediakan. memang bes berborak dengan meraka beruda nie. amat peramah n welcome kastemer. bess!


Rambang mata tengok fabriknya...
sebab aku orang baru dalam terjebak dunia Quilt so banyak bende ler aku tak tau... he.he.he..

Ada juga di jual buku2 Quilt, sempat juga rembat. walau tak tau bila nak mentelaah dan membuatnya...


Emm... ni antara alat2 yang di jual.


Button2 comel juga di jual



Kirenya semua bende mengenai Dunia Quilt ada di jual disini. ni le kedai first Quilt yang aku masuk n jumpa. So pada yang bertanya dimana kedainya... tunggu yek kalau aku singgah sekali lagi aku ambil full address.






My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?