Borang Penyertaan kelas Memasak

Name:
FB
Phone No
Tarikh kelas

Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, February 18, 2009

Buku masak yg bes pada aku












buku ni aku dah beli last year.
dalam mengemas bilik tu.. terjumpe.
rupanya, bagus amat buku nie...aku beli time pesta buku kat Taiping.
ada ler dlm 5bj aku beli.
yg ni aku kenan gile sbb ada instruction and nampak mudah aje membuatnya.
yang menarik perhatian aku nak kongsi dengan semua adalah.
di ruangan belakang ada basic membuat kek.
serta resepi yg amat mudah boleh adjust mengikut ukuran bekas kek kita.
dari basic kek, swiss roll, jenis2 aising.
nah tengok sendiri.

suke sesangat nak kongsi dengan yg minat memasak macam aku.
so pade sesiapa yg nak membuat kek cara mudah dah ada resepinya kat situ.
boleh adjust sesuka hati kita. kire dari basic.
pada yg nak aku copykan utk korang meh antor envelop berstem sendiri rm1

aku baru berjinak2 buat aising.
dpt plak tempahan cup cake , belasah aje lah. bukan pandai sgt pun.
tapi lebih kepada memandai2...muahahahaaa....

My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

Popular Posts

Nak update blog ni dlm email anda ?